Boba Carriers

Boba draagdoeken en ergonomische draagzakken.

Boba Baby Carrier 
Deze dragers lijken meer op een rugzak en zijn ooit ontworpen om oudere baby’s en peuters te dragen op je buik of rug.
De dragers zijn helemaal verstelbaar dus je kunt de tailleband, de gevulde schouderbanden en het borstriempje precies op maat maken zodat het heerlijk comfortabel draagt.

De Boba Carrier is ontworpen om meer op een draagdoek te lijken dan vergelijkbare dragers.
Geen enkele ergonomische drager zal jou en je kindje zo omhullen als een draagdoek, maar de ontwerpers van Boba hebben hier goed over nagedacht.
De zijkanten van de Boba Carrier zijn namelijk gevormd als ‘vleugels’ zodat deze drager voor je kindje qua gevoel in de buurt komt van een draagdoek.
Is je kindje zwaarder dan zeven pond en wil je maar één drager aanschaffen die je kunt gebruiken vanaf de geboorte tot ver in de peutertijd dan is de Boba Carrier dé drager voor jou.

Boba Wraps
De Boba Wrap is een simpele draagdoek die je eerst om je heen knoopt en dan je baby er in doet.
Boba Wraps zijn alleen bedoeld voor het dragen van je baby op je buik, met je baby kijkend in jouw richting. Hiermee creëer je de perfecte houding voor je baby: het ruggetje bol en de beentjes in kikkerhouding.
De Boba Wrap biedt optimale hoofd- en nekondersteuning, wat extra belangrijk is als je baby in slaap valt. De stof hoeft niet opnieuw geknoopt te worden en je hoeft niets aan te passen: je schuift het hoofdje van je baby simpelweg onder de schouderband

Boba Air
De Boba Air is de lichtste ergonomische babydrager ter wereld en hij draagt ook nog eens hartstikke comfortabel.
Je kunt met deze Boba buik- en rugdragen.
Hij wordt gemaakt van stevig en duurzaam nylon, welke je ook tegenkomt in parachutes.
Het materiaal is dus erg draagkrachtig en de Boba Air is daarom te gebruiken voor kindjes van 7 tot 20 kilo.
De drager weegt maar 400 gram en vouwt zich op in zijn eigen (kleine) zakje, zodat hij makkelijk mee te nemen is. Ideaal voor reizen, even naar de supermarkt of een wandeling in het park.
Je kunt je kindje er makkelijk uren in dragen want ook al is de drager licht en compact, hij is nog steeds comfortabel, en altijd daar wanneer je hem nodig hebt.
Boba Wrap - Stardust

Boba Wrap - Stardust

De Boba Wrap is een duurzame elastische draagdoek of baby sling, die gemakkelijk kan worden toegepast en een hoog draagcomfort voor de drager en baby biedt.

€55,00 Meer informatie